Landelijk gelegen


Geniet van de rust & ruimte...

LASTMINUTES

lastminute
Van 26 t/m 29 april hebben we nog een 5 pers.chalet vrij. Lastminute prijs € 240,--

Rustig gelegen op Terschelling


De rustige ligging, in een landelijke, maar bosrijke omgeving is zeer fraai. Op nog geen 3 km van de aankomstplaats van de veerboot, het dorp West Terschelling. Dit gezellige dorp biedt een hoeveelheid aan winkeltjes, gezellige restaurantjes en terrassen en natuurlijk “de Brandaris”, maar ook een subtropisch zwemparadijs en een overdekt speelparadijs.

Camping Landzicht is de ideale uitvalsbasis van bijna 100 kilometer fiets-en wandelpaden voor dagenlang fietsen en wandelen door duinen en de polders. Op loopafstand van de camping vindt u een pizzeria, een midgetgolfbaan, een bowlingbaan en een bushalte. Het duinmeertje van Hee en de prachtige zandstranden van Terschelling liggen op circa 10 minuten fietsen.

Op Terschelling vind je prachtige hoge duinen, bossen en kwelders en meer dan 30 kilometer brede stranden. Een bezoek aan de Boschplaat is zeker de moeite waard. Dit Europese natuurreservaat beslaat 14 kilometer en is een uniek gebied in Nederland. Er bestaat ook de mogelijkheid om dit met de huifkar te doen.

Kortom Landzicht is de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen.